luni, 5 septembrie 2011

DRAGA MEA PRIETENA VIDEO


In fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un show cu totul special, în care Gabriela Cristea Toader îşi va etala talentul de gazdă perfectă. Emisiunea “Draga mea prietenă”, un cocktail de informaţii utile şi bună dispoziţie, cu pronunţat caracter interactiv, va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 10:00 la 12:30. Formatul este unul dinamic, cu invitaţi specialişti din diverse domenii, gata să disece alături de telespectatorii Kanal D cele mai diverse situaţii şi probleme. Părinţi, bunici, copii, cu toţii vor putea afla soluţii la îndemână ale diverselor situaţii cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi, în spaţiul domestic, la şcoală sau în societate.

“Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor şi abia aştept opiniile lor despre 'Draga mea prietenă'. Sper ca în această emisiune, cei care ne privesc să găsească răspunsuri la multe dintre întrebările pe care şi le pun”, a declarat Gabriela Cristea Toader.

Temele predilecte ale emisiunii vor fi sănătatea, nutriţia, educaţia,  viaţa de familie şi cea a comunităţii. Nu vor lipsi din platoul emisiunii nici vedetele, fie că vin din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului sau al televiziunii. Cele mai importante ştiri mondene ale zilei vor fi abordate în emisiune, dar dintr-o perspectivă socială, în care să se regăsească telespectatorii Kanal D.

De asemenea, telespectatorii Kanal D vor face cunoştinţă la “Draga mea prietenă” cu o serie de oameni necunoscuţi marelui public, dar care au realizat lucruri extraordinare în domeniile în care activează.

“Este important să ne recunoaştem valorile, iar oamenii pot afla cine sunt acestea cu ajutorul nostru. Emisiunea “Draga mea prietenă” îi va face cunoscuţi pe acei anonimi excepţionali, de care cu toţii ar trebui să fim foarte mândri”, a declarat Andreea Godeanu, producătoarea emisiunii.

Un loc aparte în economia show-ului va fi atribuită rubricii culinare. Un bucătar priceput, Cristi Văduva, o va provoca zilnic pe Gabriela Cristea Toader să-şi pună la bătaie talentul culinar, iar invitaţii emisiunii, publicul şi telespectatorii vor avea ocazia să asiste la pregătirea celor mai delicioase preparate.   

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes