marți, 6 septembrie 2011

Ultimul episod din “Impostoarea” VIDEO

Ana Layevska lasa sortul de bucatar, pentru ca “Impostoarea”, telenovela care i-a initiat pe telespectatori in tainele bucatariei mexicane, se incheie ACASA joi, 8 august, de la orele 15.30.


Ana Layevska gateste cu dragoste in ultimul episod din Impostoarea
Printre arome savuroase, Ana Layevska si Gabriel Soto isi iau la revedere de la telespectatori in ultimul episod al telenovelei care, dupa cum spun chiar actorii, va fi condimentat cu multe surprize. “Cred ca cel mai interesant acum este triunghiul amoros dintre Lorena, Ernesto si Alonso. Sa vedem pe cine alege”, povesteste Gabriel Soto despre finalul telenovelei “Impostoarea”. Jorge Aravena, actorul care il interpreteaza pe Ernesto crede si el ca Lorena va trebui sa aleaga cu grija cui ii va darui iubirea ei. “Are o inima mare, deoarece ii iubeste pe amandoi, pe fiecare intr-un fel diferit si fiecare are un loc deosebit in inima ei”, spune Jorge Aravena.

Pe cine va alege Lorena si cum se va incheia aceasta delicioasa poveste de iubire, telespectatorii de ACASA vor putea afla din ultimul episod al telenovelei “Impostoarea”, joi, 8 septembrie, de la 15.30.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes