duminică, 11 august 2013

Cum se pregateste Madalina Anea pentru Ingeri Pierduti. Ce detalii picante a dat despre noua telenovela

Destinul a făcut să fiţi din nou colegi, la filmările pentru “Îngeri Pierduţi”. Cum te simţi în această ipostază?
M-am bucurat mult. Cum am mai spus, pe platoul de filmare de la telenovela „Ingeri pierduti” s-au intamplat multe lucruri foarte frumoase si in viata mea personala, cred ca se va vedea si pe ecran. Traiam intr-o stare de euforie continua.
Spune-ne, te rugăm, mai multe despre rolul tău, dar şi despre relaţia pe care o ai cu Tudor, rolul jucat de Paul în telenovela?
Ana este un personaj complex,  mi-a fost destul de greu sa-i scot la iveala toate aspectele. Are 19 ani. E o luptatoare, nu e o printesa in vechiul sens al cuvantului. E o printesa contemporana. Cat despre relatia cu Tudor, copiii acestia au trecut prin foarte multe, s-au bucurat prea putin de iubirea lor. Au luptat mereu pentru cei din jurul lor, si mai putin pentru ei.
Cum te-ai înţeles cu echipa de filmare? Ţi-ai făcut prieteni?
Foarte bine. Da, mi-am facut prieteni cu care m-am distrat si alaturi de care a fost foarte placut sa joc si sa petrec timpul. Si dintre actori, si dintre membrii echipei de filmare. E important pentru un actor sa fie inconjurat de o vibratie buna pe platou, ca sa fie productiv si sa se poata exprima.
Care a fost cea mai grea scenă pe care ai filmat-o până acum?
Am avut mai multe, dar cred ca cea mai grea a fost cand i s-a intamplat o nenorocire surorii mele mai mici. Eu o iubesc mult pe sora mea reala, si a fost foarte dur pentru mine sa-mi imaginez situatia respectiva si sa o traiesc.
Când ajungi seara acasă, discuţi cu Paul despre ziua de filmare care tocmai s-a încheiat?
Da, de multe ori. Nu ne putem abtine. E foarte important, si in facultate eram obisnuiti sa facem asta cu colegii nostri. Chiar daca uneori e obositor la filmare, cand ajungem acasa nu putem adormi pentru ca ne gandim la scenele filmate, la ce puteam face mai mult sau de ce am fost multumiti in ziua respectiva. Sunt discutii extrem de benefice pentru noi ca actori si pentru traseul personajelor noastre, mai ales ca intre ele e o relatie importanta.
Cum te pregăteşti pentru o nouă zi de muncă?
Am o energie si un entuziasm care ma ajuta foarte mult, imi dezvolta creativitatea la maximum. Am grija sa mananc micul dejun, sa fiu linistita si concentrata, imi fac exercitiile, si ma uit mereu pe text, ceea ce imi lucreaza mintea in permanenta.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes